Portfolio

Herinnering Verlicht

Herinnering Verlicht | De Nieuwe Ooster

Eén keer in de twee jaar zet De Nieuwe Ooster Begraafplaats & Crematorium de gewone wereld even stil. De begraafplaats verandert in een bijzondere plek van licht, aandacht en verwondering. Lichtjes, beeldende kunst, poëzie, rituelen en muziek bieden ruimte om gezamenlijk te herdenken. Door Pyrofoor werd de veerboot van Charon gebouwd. 
In samenwerking met Feu et Metal, Jean François Pierlot & Marc Wynen.

Herinnering Verlicht

Fashion video

Fashion's dirty little secret

Verspilling komt in elke branche voor, ook in de mode-industrie. Pyrofoor heeft meegewerkt aan deze bewustwordingsvideo voor de London Fashion Week, over hoe belastend het voor het milieu is om plastic hangers te gebruiken die eenmalig gebruikt worden. 
Client: ARCH & HOOK
Production Company: Ridley Scott Creative Group

Fashion video

Tomorrowland

Tomorrowland 2019

Het verhaal van de 15e verjaardag van Tomorrowland is geschreven. Tijd om terug te kijken naar dit geweldige evenement met de officiële aftermovie.

Op de mainstage, de Q-dance stage en het Lotus-podium van Tomorrowland verzorgde Pyrofoor weer de pyro en special effects voor beide weekenden. Het was weer magisch en we kunnen nu alweer niet wachten op volgend jaar.

Tomorrowland

Mysteryland 2019

Mysteryland 2019

Mysteryland is het oudste dancefestival van Nederland en een van de weinige dance evenementen waar we nog groot vuurwerk kunnen en mogen schieten. Honderden 4” bommen sieren de hemel tijdens de eindshows van Mysteryland! Een genot om naar te kijken en om aan mee te werken.

Mysteryland 2019

Zomeroffensief

Zomeroffensief bij Nationaal Militair Museum

Bij het Nationaal Militair Museum in Soesterberg werd het jaarlijkse Zomeroffensief georganiseerd.
Het hoogtepunt van de dag was de tankshow in de arena met 10 bulderende tanks, diverse andere militaire voertuigen en special effects. Pyrofoor was verantwoordelijk voor de special effects van de show.

Zomeroffensief

Decibel 2019

Decibel outdoor 2019

Het prachtige park de Beekse Bergen was weer het domein van vele fans van de hardere stijlen met meer dan 250 artiesten, verdeeld over de 25 verschillende gebieden van Decibel outdoor festival.

Voor B2S hebben we het hele weekend al het vuurwerk en de speciale effects verzorgd, waarbij de confetti en streamers iedereen om de oren vlogen.

Decibel 2019

Commercial

Commercial Bubbelfrisss met Ronnie Flex

Na onze medewerking aan de videoclip van ATFC, werd Pyrofoor door art director Klaas Wijnberg gevraagd hem te helpen enkele oude festivalkasten op te blazen, voor de nieuwe reclame van Bubbelfrisss. Bubbelfrisss is de nieuwe koolzuurhoudende frisdrank van Dubbelfris.

Commercial

Videoclip

Videoclip | ATFC & David Penn

Pyrofoor kreeg een verzoek van art director Klaas Wijnberg om te participeren aan deze videoclip van ATFC & David Penn. Bekijk de gekke clip met pakkende melodie. 

Videoclip

Nieuwjaar

Nieuwjaar bij Scheepvaartmuseum

Amsterdam viert de aftrap van het nieuwe jaar elk jaar uitgebreid. De meest spectaculaire vuurwerkshow wordt georganiseerd door Gemeente Amsterdam en is gratis toegankelijk. Pyrofoor de Amsterdam verzorgt het vuurwerk dat bij het Scheepvaartmuseum wordt afgestoken.

Video: Persian Dutch Network

Nieuwjaar

Afsluiting Bevrijdingsdag

Concert op de Amstel

Als feestelijke afsluiting van Bevrijdingsdag vindt elk jaar op 5 mei het Concert op de Amstel plaats. Dit concert wordt traditiegetrouw bijgewoond door de koninklijke familie en is voor iedereen toegankelijk.

Afsluiting Bevrijdingsdag