Pyro

Pyro

Pyro op Defqon.1 Weekend Festival

Een prachtig totaalbeeld met vuurwerk op Defqon.1, dat in 3 verschillende waaiervormen is geplaatst. Zo wordt een spectaculaire, beeldvullende setting gecreëerd.

Pyro

  • Pyrofoor is gecertificeerd voor alle soorten en maten vuurwerk.
  • Uitgebreide productkennis over PSE, consumentenvuurwerk en GV. 
  • Ervaren pyrotechnici in de uitvoerende en voorbereidende fases.
  • Ruime voorraad aan “state of the art” apparatuur.
  • Elektrische afvuur-systemen met tijdcode mogelijkheden.
  • Custom objecten voor uw evenement bouwen wij in eigen beheer.

Door de combinatie van jarenlange ervaring, bedrevenheid en uitgebreide productkennis kunnen wij u voor ieder soort evenement van dienst zijn. Van subtiele ondersteuning in theater voorstellingen, sfeeracties op sport evenementen, onthullingen, bedrijfsevenementen tot grootse eindshows op festivals, wij hebben alles in huis om uw evenement onvergetelijk te maken!

Van introductie tot evaluatie staan onze projectmanagers, pyrotechnici en designers tot uw beschikking. Ze nemen u mee in de wereld van de pyro, adviseren u over de verschillende soorten pyro producten en hoe deze het beste toegepast kunnen worden voor uw evenement. Het ontwerp en design van een show gaat in nauw overleg zodat uw ideeën en onze jarenlange ervaring tot een onvergetelijk eindresultaat zullen leiden. En mochten onze huidige oplossing niet aan uw wensen voldoen, hebben wij altijd de mogelijkheid om nieuwe oplossingen te bedenken en op maat te laten maken voor uw evenement!