Confetti & streamers

Confetti & streamers

Confetti & streamers op Pussy Lounge at the Park 2018

Voor Pussy Lounge mogen wij altijd de lucht vullen met de meest heldere kleuren confetti en streamers verkrijgbaar. Dit levert een waar circus van kleuren in de lucht op, altijd een feestje.

Confetti & streamers

HANDSHOOTER
Een wolk confetti in een handomdraai! De Handshooter is een koker gevuld met confetti of streamers, lange papieren slierten.Met een eenvoudige beweging wordt de inhoud van deze koker met kracht weggeschoten, wat resulteert in een feestelijke wolk confetti of streamers. Apparatuur of bekabeling zijn daarbij niet nodig.

CONFETTI PISTOL
De confetti pistol is een gemakkelijke oplossing om electric shooters weg te schieten. Geen gedoe met het “zwaar” draaien van een handshooter, handzaam en extra veilig door de ingebouwde veiligheidspal.

POWER SHOT
De Power Shot is een eenvoudig confettischietsysteem in het assortiment van Pyrofoor de Amsterdam. De Power Shot schiet confetti of streamers, lange papieren slierten, weg uit voorgevulde buizen. De machine is klein en handzaam, en laat zich zeer snel herladen.

SHOT BASE
De Shot Base is een uitgebreide variant van de Power Shot. Het is een veelgebruikte machine voor binnenevenementen uit het assortiment van Pyrofoor de Amsterdam. De Shot Base schiet confetti of streamers (lange papieren slierten) uit voorgevulde buizen. Er is plaats voor 4 buizen tegelijk. De machine is klein en handzaam en laat zich zeer snel herladen.

STADIUMSHOT
Een grote ruimte in één schot vullen met een indrukwekkende wolk confetti! Dat doet de Stadium Shot. Dit confettikanon is een zeer populaire machine binnen het assortiment van Pyrofoor de Amsterdam. In één schot schiet de Stadium Shot met een luide knal een grote hoeveelheid confetti of streamers ver de lucht in. De machine wordt per schot apart geladen. Daardoor is het mogelijk om per keer een andere soort confetti of streamers te schieten. Zelfs een mengsel van confetti en streamers is mogelijk.

CONFETTI BLASTER
De Confetti Blaster is een veelgebruikte confettimachine binnen het assortiment van Pyrofoor de Amsterdam. Deze word in twee formaten geleverd, normaal en XL. De machine blaast met behulp van CO2 een enorme confettiwolk de lucht in, samen met een lichte nevel. De machine kan onafhankelijk van elektriciteit of bekabeling werken. De Confetti Blaster dient voor gebruik met confetti geladen en tijdens gebruik bijgeladen te worden. Daardoor kan er snel van confettisoort worden gewisseld. Pyrofoor de Amsterdam levert confetti in een ruim scala aan kleuren en vormen.

CONFETTI BLOWER XL
Een eindeloze stroom confetti! De Confetti Blower XL, de grootste confettiblazer uit het assortiment van Pyrofoor de Amsterdam, wordt veel gebruikt bij binnenevenementen. De machine blaast confetti door een slang met kracht naar buiten. Het gebruik van een slang maakt het richten van de confettistroom zeer eenvoudig. En zolang er confetti voor handen is gaat de Confetti Blower XL door met blazen. Pyrofoor de Amsterdam levert confetti in een ruim scala aan kleuren en vormen.

SWIRLFAN
De Swirlfan word ook wel dwarrelaar genoemd. Pyrofoor de Amsterdam gebruikt deze machine vaak bij binnenevenementen. De Swirlfan, hoog opgehangen in de evenementenlocatie, produceert een regen van confetti. De Swirfan is fluisterstil. Dat maakt hem uitermate geschikt voor gebruik bij voorstellingen waarbij stilte essentieel is, zoals bijvoorbeeld theatervoorstellingen, modeshows en tv opnamen.