show­design

Design

3D Design pyroshow

Pyrofoor de Amsterdam biedt de mogelijkheid om het design van de Pyroshow vooraf te bekijken in een 3D omgeving. Door onze innovatieve manier van programmeren ziet u meteen of het idee het gewenste resultaat geeft. Dit is uniek in Nederland.
In deze video is het design voor de viering van het Chinees Nieuwjaar in Amsterdam op de Dam te zien. 

Design

  • Mogelijkheid om uw pyroshow vooraf te bekijken in onze unieke 3D omgeving!
  • Hoogwaardige en betrouwbare software programmeerbaar tot op 1/40ste van een seconde.
  • Ervaren designers en programmeurs ter beschikking.
  • Duidelijk communicatie en overleg in het gehele proces

Onze ervaren designers en programmeurs kunnen u stap voor stap meenemen in het designproces om uw wensen of verhaal te verwerken in de show. Desgewenst kunnen wij u ook volledig de zorg uit handen nemen en een complete en spectaculaire show aanleveren. En door onze hoogwaardige software en apparatuur kunnen wij op muziek en tijdcode programmeren, waardoor wij op showgebied naadloos op andere disciplines aan kunnen sluiten waardoor u het maximale uit uw evenement kunt halen. Onze designers kijken altijd uit naar nieuwe toepassingen om effecten in te zetten om unieke plaatjes te creëren!

We kunnen u zelfs de optie bieden om de hele Pyro show vooraf te bekijken in onze 3D omgeving! Door onze innovatieve manier van programmeren ziet u meteen of het idee het gewenste resultaat geeft. Dit is uniek in Nederland!